Onderhoud/ Kalibratie VLTest (TDE-OCM)

Deze service voorziet in de jaarlijkse hercertificering, preventief onderhoud en kalibratie ten behoeve van uw APK-erkenning voor: VLTest viergastesters, roetmeters en nulemissie apparatuur.
 

Onderhoud/ Kalibratie VLT (TDE-OC) en SUN (TDE-OCS)NMi logo

Dit is een service gelijk aan een TDE-OCM maar dan voor: VLT en SUN viergastesters, roetmeters en nulemissie apparatuur. En voor SUN airco apparatuur.
 

Technische Service Overeenkomst (TSOM per jaar)

Dit is een service gelijk aan een TDE-OCM maar dan inclusief correctief onderhoud (storingsservice), arbeidsloon en onderdelen (filters max. 1x per jaar). Hiermee wordt de garantie verlengd. Uitgesloten zijn externe onderdelen (zoals aansluitkabels, sondes e.d.), slijtage onderdelen (zoals O2 cel) en arbeidsloon voor montage ervan. Een TSOM wordt direct bij aankoop van uw emissie apparatuur afgesloten en wordt per jaar verlengd voor max. 7 jaar vanaf installatiedatum.
 

Technische Service Overeenkomst voor 7 jaar (TSOM-P7)

Dit is een service gelijk aan een TSOM maar dan inclusief voorrijkosten. De service wordt voor 7 jaar overeengekomen en start in de 13e maand na installatie; Dit houdt dus in dat er 6 keer een hercertificering, kalibratie en preventief onderhoud uitgevoerd zal worden. Een TSOM-P7 wordt direct bij aankoop van uw emissieapparatuur afgesloten en dient vooruit betaald te worden voor de gehele periode. Dit levert u een besparing op van 100% op de voorrijkosten en het arbeidsloon!
 

Onderhoud emissie

 

 

Bekijk ook de mogelijkheden voor uw remmentest apparatuur.