Voor personenwagens

De remmentest- en diagnosebanken voor personenwagens zijn betrouwbaar en aanwezig in meer dan 1.250 werkplaatsen in Nederland. Voertuigen met een asgewicht van maximaal 2.500 kg kunnen getest worden op deze remmentestbank. De resultaten worden getoond op de meegeleverde monitor of beeldscherm. Door de lange levensduur van de VLT remmentestbank worden de laagste exploitatiekosten bereikt. Daarnaast geeft een rollenremmentestbank een betrouwbaarder beeld van de remmen dan een platenbank.

Alle modellen

Voor vans/bestelwagens

Voor de zwaardere voertuigen zoals bestelauto’s is er een aparte remmentestbank. Hierbij is de remmentestbank zelf groter en breder dan de remmentestbanken voor personenwagens. Daarnaast is het maximaal asgewicht wat gemeten kan worden van de bestelauto 4.000 of 5.000 kg. Zowel de snelheid als de betrouwbaarheid van de metingen zijn hoog.

Alle modellen

Complete teststraten

De complete teststraat is voorzien van een rollenremmentestbank en ondersteltester. Optioneel op deze complete teststraat is een rammeltjestester. De teststraat is uiterst geschikt om te gebruiken om snel informatie te verschaffen voor de APK, onderhoud of bij een gerichte klacht. Het printrapport dat verschaft wordt door de apparatuur kan snel met de klant doorgenomen worden. Dit verhoogt het serviceniveau van de garagist aanzienlijk en het advies is ook onderbouwd.

Alle modellen