APK Service Monteur regio Arnhem, Nijmegen

APK Service Monteur

 

Het succes van jouw klant, de lach op hun gezicht door jouw werk, daar doe je het natuurlijk voor. Een bovengemiddeld salaris, veel afwisseling en vrijheid zijn voorbeelden van extra’s bij deze functie. Door het uitgebreide inwerkprogramma, de persoonlijke begeleiding, de interne opleidingen en coaching on the job kan jij jezelf persoonlijk snel ontwikkelen. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze marktpositie…. Groei jij mee als APK Service Monteur?

 

Wat ga je doen?

Eerst wordt je (intern) opgeleid en ga je met een ervaren collega’s mee die jou alle kneepjes van het vak leren. Zo wordt je klaargestoomd tot zelfstandig APK Service Monteur en mag jij jezelf een echte vakspecialist noemen! In jouw functie ligt de focus op het uitvoeren van preventief onderhoud en het keuren van emissie- en remtest / onderstel apparatuur. Je werkt vrijwel iedere dag bij een andere klant en met veel verschillende soorten APK equipment en uitvoeringen is geen dag hetzelfde! Jouw klanten zijn werkplaatsen ten behoeven van personenauto’s en bestelbussen, maar met name de grotere transportondernemingen die veel waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast installeer je nieuwe apparatuur en verzorg je reparaties aan bestaande installaties. Jouw dag start je altijd vanuit huis met jouw eigen bus. Mocht je er bij de klant niet uitkomen, dan kan je altijd je supervisor bellen die jou helpt en weer op het juiste spoor zet. Met veel specialisten om je heen en jarenlange samenwerkingen wordt je goed gefaciliteerd en vertrouwt de klant op jouw expertise! Samengevat bestaat jouw rol uit:

  • Preventief onderhouden en keuren van APK apparatuur (emissie) en installaties (remtest- en onderstel apparatuur);
  • Het installeren van nieuwe apparatuur en testers;
  • Het uitvoeren van reparaties en verhelpen van verstoringen.  

 

Wie ben jij?

Service gericht en leergierig, dat ben jij! Jij zet jezelf dagelijks met veel passie en energie in om een hoge klanttevredenheid te behalen en het verschil te kunnen maken voor de klant. Op jouw CV zien we het volgende terug:

  • Woonachtig in de driehoek Utrecht – Arnhem - Nijmegen;
  • Ervaring als VCA gecertificeerd monteur / engineer, ervaring in de branche is geen must. We leren het je graag!
  • Affiniteit / interesse in de automotive- / truckbranche.

 

Wat wij bieden voor jouw talent:

VL Test Solutions biedt jou niet alleen een baan, maar ook een carrière. Zo stimuleren wij jou om jezelf te blijven ontwikkelen en faciliteren wij dat jij je werk optimaal kan uitvoeren. Verder bieden wij je:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een technologisch bedrijf in ontwikkeling;
  • Een meer dan marktconform salaris (we betalen boven de markt);
  • Genoeg redenen om trots te zijn op jouw werk!

 

Klaar om de volgende stap te zetten?

Ben je enthousiast geworden voor deze functie in ons team? Solliciteer dan snel en mogelijk word jij onze nieuwe APK Service Monteur! We ontvangen graag uiterlijk 27 november je cv en motivatie via hrm@vltest.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Ellen via: 06-21484400

 

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Test Group (VLT) is met Van Leeuwen Test Systems een vooraanstaande ontwikkelaar en producent van voertuig keuringsapparatuur. Jij gaat werken voor VL Test Solutions, het handels- en service bedrijf waar je samen met c.a. 15 Monteurs (en collega’s op de binnendienst en planning / servicereceptie) verantwoordelijk bent voor de Benelux klanten. Wereldwijd wordt onze apparatuur door commerciële bedrijven en overheidsinstellingen ingezet om de kwaliteit van voertuigen qua veiligheid en emissie te controleren. De onderneming bestaat ruim 60 jaar, heeft 145 werknemers en is gevestigd in Etten-Leur. De kwalitatief hoogwaardige producten worden bij VLT van A tot Z ontworpen en vervaardigd (mechanisch, elektronisch en software). Naast de verkoop van apparatuur ondersteunen we onze klanten ook bij installatie, het preventief en correctief onderhoud alsmede het kalibreren van de apparatuur. Ons bedrijfs-DNA is boven alles gericht op betrouwbaarheid en duurzaamheid, welke ook als dusdanig wordt erkend in de markt. Met de gevestigde, unieke kennis van oplossingen in voertuig keuringsapparatuur positioneert VLT zich als een betrouwbare, gerenommeerde speler op de wereldmarkt. De cultuur is te omschrijven als professioneel, hand-on, gedreven, informeel en no-nonsens. Om de beoogde groei de komende jaren ook daadwerkelijk te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor de diverse afdelingen die hier een wezenlijke bijdragen aan gaan leveren.

 

Bij VLT zoeken we zelf naar de beste match. Organisaties die ongevraagd profielen aanbieden doen dat op eigen risico.