Manager Productie

vacature manager productie

 

Weet jij als geen ander onze ambitieuze salesplannen te vertalen richting de productie? Ben jij daarnaast ondernemend, resultaatgericht en een echte verbinder? Mogelijk word jij onze nieuwe Manager Productie! Je komt te werken in een productieomgeving waar recent aanzienlijk is geïnvesteerd, maar waar zeker nog voldoende ruimte is om winst te behalen. In de functie van Manager Productie ben je onderdeel van het managementteam en krijg je de kans om op termijn door te groeien naar CPO!    

 

Wat ga je doen?

Jij gaat het verkoopplan vertalen naar het productieplan en bent de kritische schakel in de keten van inkoop tot aftersales. Jij bent erop gericht om de productiecapaciteit optimaal te benutten door de machines en mensen zo goed mogelijk in te zetten. Met jouw bedrijfskundige inzicht weet je consequenties van de gekozen productiestrategie te monitoren, rapporteren en te overzien. Je gaat actief op zoek naar verbetermogelijkheden en staat hierbij nauw in contact met de diverse afdelingen (o.a. Inkoop, R&D en Aftersales). Jij weet verbetervoorstellen te vertalen tot concrete acties met onderbouwing. Denk aan het benoemen van de te investeren uren, euro’s etc. Taken die hierbij ook voor zullen komen zijn:

  • KPI’s opstellen en meetbaar maken;
  • Het aansturen, enthousiasmeren en meenemen van 35 FTE in een ‘continuous improvement’ cultuur;
  • Verder stroomlijnen van de organisatie om procesverspilling te verminderen en daarmee de totale productiekosten te verlagen.

 

Wie ben jij?

Als Manager Productie overzie je het geheel en denk je continu een stap verder. Je bent bekend met de interpretatie van financiële rapportages en stuurt hier adequaat op aan. Dit lukt je door zowel jouw analytische als technische skills. Jij bent assertief, pragmatisch en in staat om innovatief te zijn. Jouw team krijg je mee doordat jij toegankelijk bent en het beste in hen naar boven weet te halen. Met jouw gezonde dosis humor voel jij jezelf thuis in een informele MKB-organisatie met korte lijnen en veel ambities. Op jouw CV zien we graag onderstaande punten terug:

  • HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van technische bedrijfskunde / werktuigbouwkunde / engineering;
  • 10+ jaar ervaring als eindverantwoordelijke in een productie omgeving, bij voorkeur in de metaalverwerkende industrie;
  • Goede vaardigheden met ERP systemen en Excell.

 

Wat wij bieden voor jouw talent:

We vragen heel wat van je en daarom zal je hier ook goed voor beloond worden. Wat je naast die goede arbeidsvoorwaarden ontvangt is:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een technologisch bedrijf in ontwikkeling;
  • Een fulltime functie in dagdienst;
  • Een samenwerking met een ambitieus managementteam die te omschrijven is als mensgericht en waar open communicatie en samenwerken centraal staat

 

Klaar om de volgende stap te zetten?

Ben je de Manager Productie die ons een stap verder gaat helpen? Solliciteer dan snel! We ontvangen graag je cv en motivatie via hrm@vltest.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Ellen via: 06-21484400

 

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Test Group (VLT) is een vooraanstaande ontwikkelaar en producent van voertuig keuringsapparatuur. Wereldwijd wordt onze apparatuur door commerciële bedrijven en overheidsinstellingen ingezet om de kwaliteit van voertuigen op veiligheid en emissie te controleren. Wij bestaan bijna 65 jaar en hebben 130 werknemers. De productie locatie (VL Test Systems) bestaat uit 35 collega’s. Vanwege de groeiende orderportefeuille worden nieuwe hallen gebouwd waardoor de totale productieoppervlakte toeneemt van 4.500m2 naar 8.000m2. De kwalitatief hoogwaardige producten worden dus bij VL Test Systems van A tot Z ontworpen en vervaardigd (mechanisch, elektronisch en software). VL Test Solutions is verantwoordelijk voor de verkoop van apparatuur en ondersteunen we onze klanten ook bij installatie, het preventief en correctief onderhoud alsmede het kalibreren van de apparatuur. In totaal werken er vanuit Etten-Leur dus 90 collega’s. 

 

Ons bedrijfs-DNA is boven alles gericht op betrouwbaarheid en duurzaamheid, welke ook als dusdanig wordt erkend in de markt. Met de gevestigde, unieke kennis van oplossingen in voertuig keuringsapparatuur positioneert VLT zich als een betrouwbare, gerenommeerde speler op de wereldmarkt. De cultuur is te omschrijven als professioneel, hand-on, gedreven, informeel en no-nonsens. Om de beoogde groei de komende jaren ook daadwerkelijk te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor de diverse afdelingen die hier een wezenlijke bijdragen aan gaan leveren.

 

Bij VL Test zoeken we zelf naar de beste match. Organisaties die ongevraagd profielen aanbieden doen dat op eigen risico.