Medewerker Mechanische Assemblage

Mechanische Assemblage

Zoek jij een zelfstandige, maar ook afwisselende rol met (indien gewenst) doorgroeimogelijkheden waarbij je een product van A t/m Z gaat assembleren? Hecht je daarnaast veel waarde aan een persoonlijke en informele werksfeer? Naast een vaste functie in dagdienst bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden. In onze fabriek in Etten-Leur werken 35 mensen en met 4 vaste collega’s werk je nauw samen. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Lees dan snel onze vacature van Medewerker Mechanische Assemblage!

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Mechanische Assemblage ligt jouw focus op het mechanisch assembleren van voornamelijk gebruikte remtestbanken tot subassemblages. Je wordt hiertoe on-the-job getraind door drie collega’s in dezelfde functie. Zij richten zich op het assembleren van nieuwe remtestbanken en hebben ruime ervaring in het werk. Waar nodig wordt door hen jouw, pneumatische en/of hydraulische kennis bijgeschaafd. Eventuele aanpassingen voer je (na overleg) zelfstandig door, leg je nauwkeurig vast en benodigde correcties overleg je tijdig met het productiemanagement om de werkvoorbereiding actueel te houden. Kwalitatief goede subassemblages maken, dat is jouw passie! Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Het verrichten van alle voorkomende montagewerkzaamheden op de afdeling mechanische assemblage;
  • Het nastreven van accurate en efficiënte werkmethoden;
  • Het zorgdragen voor veiligheid en netheid binnen de afdeling.

 

Wie ben jij?

Het is jouw doel als Medewerker Mechanische Assemblage om de afgesproken levertijden van rebuild remtestbanken na te komen volgens onze standaarden. Je weet dus zowel gestructureerd, kwaliteitsbewust en stressbestendig jouw werk uit te voeren. Vanuit je eigen verantwoordelijkheidsgevoel controleer je jouw eigen werk om collega’s in de keten na jou niet teleur te stellen. Om bovenstaande werkzaamheden goed en effectief uit te kunnen voeren beschik je minimaal over:

  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een goede kijk op of affiniteit met het samenspel van: mechanica, hydrauliek en pneumatiek;
  • Je kunt vanaf tekening zelfstandig werken.

 

Wat wij bieden voor jouw talent:

Van Leeuwen Test Systems biedt jou niet alleen een baan, maar ook een carrière. Zo stimuleren wij jou om jezelf te blijven ontwikkelen en zorgen we voor een prettige werkomgeving. Ook voeren we straks onze werkzaamheden uit in een nieuw modern pand (2024) op onze locatie in Etten-Leur. Verder bieden wij je:

  • Een fulltime functie in dagdienst. Wij hebben de ambitie om op termijn een fulltime werkweek uit vier dagen (4*9 uur) te laten bestaan verdeeld over een 6-daagse openingsweek;
  • Een meer dan marktconform salaris (we betalen boven de markt);
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een technologisch bedrijf in ontwikkeling;

 

Klaar om de volgende stap te zetten?

Ben je enthousiast geworden voor deze functie in ons team? Solliciteer dan snel en mogelijk word jij onze nieuwe Medewerker Mechanische Assemblage! We ontvangen graag je cv en motivatie via hrm@vltest.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Ellen via: 06-21484400

 

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Test Group (VLT) is met Van Leeuwen Test Systems een vooraanstaande ontwikkelaar en producent van voertuig keuringsapparatuur. Wereldwijd wordt onze apparatuur door commerciële bedrijven en overheidsinstellingen ingezet om de kwaliteit van voertuigen op veiligheid en emissie te controleren. Wij bestaan ruim 60 jaar en hebben 145 werknemers. Jouw afdeling (VL Test Systems) bestaat uit 35 collega’s. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Vanwege de groeiende orderportefeuille worden nieuwe hallen gebouwd waardoor de totale productieoppervlakte toeneemt van 4.500m2 naar 8.000m2.

 

Bij VLT zoeken we zelf naar de beste match. Organisaties die ongevraagd profielen aanbieden doen dat op eigen risico.