Senior Office Manager

Senior Office Manager

 

Ben jij een echt organisatie- en improvisatietalent? Wellicht zoeken we jou! Als Senior Office Manager bij VLT ga je naast jouw ondersteunende capaciteiten, ook een team aansturen en bovenal sturing en input geven aan het managementoverleg. Wanneer je al ruime ervaring hebt als Management Assistente is doorgroei naar een rol als Senior Office Manager bespreekbaar.

 

Wat kan jij verwachten in de rol van Senior Office Manager?

Als Senior Office Manager ben jij erop gericht de interne organisatie nog beter te laten functioneren en ben je het verlengstuk van het managementteam. Je organiseert vergaderingen, bewaakt actief de voortgang van uitgezette acties en stuurt indien nodig bij. Denk aan het opvolgen van afdelingsplannen en het ondersteunen hierin. Verder werk je nauw samen met onze ambitieuze DGA en ben je met hem het aanspreekpunt voor zowel de Nederlandse als buitenlandse entiteiten. Als Senior Office Manager ben jij de “olie in een goedlopende machine” en ligt jouw focus op efficiëntie en effectiviteit. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven. Bij bewezen geschiktheid krijg je ook de kans om door te groeien naar een rol als MT-lid. Verder houd je jezelf bezig met:

  • Het aansturen van de afdeling facilitair (o.a. onderhoud, schoonmaak, veiligheid en milieu)
  • Administratieve afhandeling en archivering van zaken die voortvloeien uit de activiteiten van de Directie / MT-leden
  • Coördineren van projecten op het gebied van HR, IT en verzekeringen (o.a. optimaliseren van het personeelshandboek en het gebruik / beheer van IT-middelen)

 

Welke vaardigheden heb je als Senior Office Manager nodig?

De nodige werk- en levenservaring maken dat jij stevig in je schoenen staat, snel verbindingen weet te leggen om zo de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Als persoon ben je kritisch, weet je zaken te overzien en ben je organisatorisch sterk. Bovenal ben jij betrouwbaar, integer, bezit je een no-nonsensmentaliteit en houd je van deze manier van communiceren.  Onze nieuwe Senior Office Manager heeft ook:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring als Management Assistent of een vergelijkbare rol (bij voorkeur binnen een commerciële middelgrote onderneming);
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat wij bieden voor jouw talent:

Van Leeuwen Test Group biedt jou niet alleen een baan, maar ook een carrière. Zo stimuleren wij jou om jezelf te blijven ontwikkelen en zorgen we voor een prettige werkomgeving. Ook voeren we straks onze werkzaamheden uit in een nieuw modern pand op onze locatie in Etten-Leur (2024). Verder bieden wij je:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een technologisch bedrijf in ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris (we betalen boven de markt);
  • Een dynamische werksfeer waar geen dag hetzelfde is!

 

Klaar om de volgende stap te zetten?

Ben je enthousiast geworden voor deze functie in ons team? Solliciteer dan snel en mogelijk word jij onze nieuwe Senior Office Manager! We ontvangen graag je cv en motivatie via hrm@vltest.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Ellen via: 06-21484400

 

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Test Group (VLT) is een vooraanstaande ontwikkelaar en producent van voertuig keuringsapparatuur. Wereldwijd wordt onze apparatuur door commerciële bedrijven en overheidsinstellingen ingezet om de kwaliteit van voertuigen qua veiligheid en emissie te controleren. De onderneming bestaat ruim 60 jaar, heeft 130 werknemers en is gevestigd in Etten-Leur. Ons bedrijfs-DNA is boven alles gericht op betrouwbaarheid en duurzaamheid, welke ook als dusdanig wordt erkend in de markt. Met de gevestigde, unieke kennis van oplossingen in voertuig keuringsapparatuur positioneert VLT zich als een betrouwbare, gerenommeerde speler op de wereldmarkt. De cultuur is te omschrijven als professioneel, hand-on, gedreven, informeel en no-nonsens. Om de beoogde groei de komende jaren ook daadwerkelijk te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor de diverse afdelingen die hier een wezenlijke bijdragen aan gaan leveren.

 

Bij VL Test zoeken we zelf naar de beste match. Organisaties die ongevraagd profielen aanbieden doen dat op eigen risico.